MyClub-toiminnanohjauspalvelun käyttöönotto vuonna 2018

Hirvensalon Heitto Ry ottaa käyttöönsä vuoden 2018 alusta myClub-toiminnanohjauspalvelun vaiheittain, aluksi täysipainoisesti mukaan lähtevät Tanssi- ja Voimistelujaosto ja Salibandyjaosto. Jalkapallojaosto on aluksi mukana jäsenrekisteripalveluna, ja Suunnistusjaosto tulee mukaan vasta myöhemmin. Seura tulee hallinnoimaan sähköisen palvelun avulla yhteisönsä jäsenrekisteriä, laskutusta, tapahtumailmoittautumisia, läsnäoloseurantaa sekä jäsentiedotteita.

Kun jäsenellä on käyttöoikeus myClubiin, voi palvelun avulla ylläpitää kätevästi itse omia yhteystietojaan, palvelun kautta jäsen saa jatkossa myös jäsenlaskunsa ja jäsentiedotteet saapuvat automaattisesti omalle jäsensivulle. Omalta jäsensivulta voi myös ilmoittautua helposti avoimiin tapahtumiin ja seurata omaa aktiivisuuttaan. MyClub on helppokäyttöinen web-sovellus, joka toimii kaikissa yleisimmissä selaimissa. Kaikki tietoliikenne on myClubissa suojattua, ja salasanat ovat järjestelmässä vahvasti salattuja.

Pääsette liittymään jäseneksemme tästä

Jäsenmaksut vuonna 2018: nuorisojäsen (alle 15-vuotias) 10€, varsinainen jäsen (15 vuotta täyttänyt) 15€, kannattajajäsen 30€, liittymismaksu 0€.

Jäsenyydelläsi tuet lasten ja nuorten mahdollisuuksia harrastaa liikuntaa lähellä kotia.

Hyvää alkanutta vuotta 2018!

Ystävällisin terveisin, Hirvensalon Heitto Ry