Lasten juoksutapahtuma 29.8.2020 sujui aurinkoisessa säässä

Lasten juoksukilpailut järjestettiin perinteisesti Hirvensalopäivien yhteydessä. Tapahtuma keräsi jälleen runsaasti pikkuväkeä juoksemaan Syvälahden hiekkakentälle, ja useimmat perheet olivatkin saapuneet paikalle koko perheen voimin. Sää suosi tapahtumaa ja kisatunnelma oli iloinen. Kaikki juoksijat palkittiin, ja monet punaposkiset kasvot loistivat, kun juoksun jälkeen sai kultamitalin kaulaansa. Ajanhengen mukaisesti kisat vaativat erityisjärjestelyitä. Tästä huolimatta kisat sujuivat erittäin hyvin. Iso kiitos tästä kuuluu niin talkoolaisille kuin kaikille osallistuneille perheillekin! Tänä vuonna Heitto järjesti kisat yhteistyössä Syvälahden vanhempien kanssa. Mukana menossa myös MML Hirvensalon edustus ja heidän maskottinsa.

Juoksutulokset