Nyt Hirvensalossa lentopalloa naisille ja miehille keskiviikkoisin Haarlan koululla (Meteorikatu 1)!

Seuramme tarjoaa vuosien tauon jälkeen jälleen lentopallotoimintaa. Tervetuloa mukaan pelailemaan ja luomaan yhdessä uutta pelikulttuuria! 🙂 Sisäänkäynti liikuntasaliin koulun takaa Tähdenlennon puolelta!

Kyseessä on harrastepohjainen toiminta, joten voit tulla paikalle aina, kun sinulle parhaiten sopii. Ilmoittautuminen treeneihin alla olevasta linkistä.

Jos sinulla ei vielä ole myClub- tunnuksia, ne luodaan ensin ilmoittautumisen yhteydessä. MyClub on toiminnanohjauspalvelumme, joka toimii sekä jäsenrekisterinämme että jäsenviestinnän välineenä, myös laskutus tapahtuu myClubin kautta. Toiminnalle määritellään harrastemaksu myöhemmin, kun tiedämme, paljonko remmissä on porukkaa mukana.

MyClubia käytetään ko. toiminnassa siis myös ”nimenhuutona”, joten muistathan merkata itsesi jatkossa ajoissa treeneihin ”in” tai ”out”, jotta näemme saadaanko jokaiselle viikolle harrastajat kasaan ja voidaan tarvittaessa huudella porukkaa kasaan treeneihin.

Tästä pääset ilmoittautumaan mukaan treeneihin:

https://hirvensalonheitto.myclub.fi/groups/36355/events?pagination%5Bper%5D=50&pagination%5Bpage%5D=1

Jos et jostain syystä onnistunut ilmoittautumaan etukäteen, ei hätää. Tule ke paikalle, nähdään siellä! 🙂