Koronapassi käyttöön seurassamme (poistunut käytöstä 30.12.2021)

Huonontuneen koronatilanteen vuoksi Turun kaupungin liikuntapalveluissa on otettu koronapassi laajasti käyttöön 10.12.2021 alkaen. Hirvensalon Heitto haluaa myös osaltaan toimia vastuullisesti. Koronapassi on käytössä seuramme toiminnassa 10.12.-31.12.2021, ja passi tarkistetaan yli 16-vuotiailta harrastajilta, yleisötapahtumiin osallistuvilta sekä huoltajilta, jotka tuovat lapsen harrastukseen sisätiloihin. Harrastukseen tullaan vain täysin terveenä. Suosittelemme lisäksi edelleen käyttämään maskia eteis- ja pukutiloissa. Haluamme toiminnallamme varmistaa, että harrastaminen on mahdollista myös jatkossa.
Suurkiitos kaikille jäsenillemme, yhteistyössä selviämme ja päihitämme viruksen!

Turun kaupungin koronainfon löydät täältä:https://www.turku.fi/korona/suositukset-ja-rajoitukset

Hirvensalon Heiton hallitus